Stümpel sa teší na ligu: Zápasy sa nedajú nahradiť

NETKY.SK • 9 September 2015, 17:40 • 2 min
Stümpel sa teší na ligu: Zápasy sa nedajú nahradiť

BRATISLAVA - V 61 stretnutiach uplynulej sezóny nazbieral 68 kanadských bodov, a hoci 20. júla dovŕšil už 43 narodeniny, predsa bude Jozef Stümpel znova ústrednou postavou Nitry v nadchádzajúcom ročníku najvyššej slovenskej hokejovej súťaže.

slovakia

left justify in out

"Sme radi, že sa to už začína. Zápasy sa ničím nedajú nahradiť," priznal bývalý 106-násobný slovenský reprezentant, majster sveta z Göteborgu 2002 a bronzový z helsinského šampionátu 2003.


Pre nitrianskeho rodáka pôjde o štvrtú sezónu vo farbách materského HK po návrate zo zahraničných štácií. Bronz z uplynulého ročníka sa mužstvu málil. "Cieľom každého tímu je postup do play-off a v ňom potom zisk titulu. Niektorí k tomu majú bližšie, iní ďalej. Verím, že znova budeme patriť medzi favoritov. Po úvodných dvoch, troch kolách sa ukáže, ako na tom sme," povedal Stümpel, ktorý v lete koketoval s odchodom do zahraničia, ale napokon zostal doma. "Mám tu rodinu, známych, priateľov a fanúšikom chcem priniesť čo najviac radosti,"


Na Nitranov čaká už vo štvrtok 10. septembra od 20.00 h súboj 1. kola na ľade vicemajstrovskej Banskej Bystrice. "Dalo sa to o deň skôr, na neskoršiu hodinu, divák si môže vychutnať športový zážitok. Dúfam, že náš duel bude mať dobrú odozvu aj sledovanosť. Máme silného súpera, ale asi treba na začiatku dostať niektorého z najťažších, aby bolo mužstvo nachystané čo najlepšie," doplnil skúsený stredný útočník, ktorý v minulom ročníku nastrieľal 26 gólov a spoluhráčom naservíroval 42 asistencií. Nitra si v lete premiérovo vyskúšala Ligu majstrov, kde nepostúpila zo základnej skupiny. "Získali sme dosť skúseností, spoznali nové prostredie, iný prístup a rýchlosť hokeja," dodal Jozef Stümpel.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies