Stümpel sa stal najužitočnejším hráčom a získal Zlatú korčuľu

NETKY.SK • 21 Apríl 2014, 19:00 • 2 min
Stümpel sa stal najužitočnejším hráčom a získal Zlatú korčuľu

BRATISLAVA - Kapitán hokejistov HK Nitra Jozef Stümpel sa stal podľa hlasovania fanúšikov najužitočnejším hráčom celého play-off Tipsport extraligy a získal Zlatú korčuľu.

slovakia

left justify in out

Majster sveta 2002 sa tešil z individuálnej trofeje v premiérovom ročníku ankety o Zlatú korčuľu, v ktorej sa hlasovalo na webe hokej.sk a v rámci špeciálnej aplikácie na sociálnej sieti Facebook, získal 20,06 % všetkých hlasov.


Najvážnejšími konkurentmi víťaznej legendy slovenského hokeja boli brankári Tomáš Tomek (HK 37 Piešťany) s 13,81 % hlasov a Robert Kristan (HK Nitra) s 4,85 %. Do hlasovania sa zapojilo 6700 fanúšikov. 


"Sme radi, že si diváci vybrali práve Jožka Stümpela, ktorý pôsobil ako pravý vodca nitrianskeho tímu a má veľký podiel na tohtoročnom hokejovom ošiali v meste pod Zoborom. Anketa o najužitočnejšieho hráča play-off Tipsport extraligy je jedným z prvých krokov, ktorým sa snažíme zapojiť divákov a fanúšikov ešte viac do extraligového diania. V budúcej sezóne pripravujeme viacero noviniek, ktoré by mali našu najvyššiu hokejovú súťaž zatraktívniť. Krátkodobé či dlhodobé divácke ankety by mali patriť medzi ne," povedal riaditeľ riadiaceho orgánu najvyššej slovenskej súťaže Pro-Hokeja Vladimír Paštinský. 


Najužitočnejší hráč play-off Tipsport extraligy podľa fanúšikov získal špeciálnu trofej, Zlatú korčuľu, z autorskej dielne sochárky Miry Podmanickej. 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona