Stümpel má nastúpiť za futbalový klub Iliašovce v 8. lige!

NETKY.SK • 9 Máj 2014, 10:33 • 2 min
Stümpel má nastúpiť za futbalový klub Iliašovce v 8. lige!

ILIAŠOVCE - Naoko obyčajný majstrovský súboj 8. ligy medzi futbalistami Iliašoviec a Richnavy v okrese Spišská Nová Ves bude mať jeden veľký ťahák.

slovakia

left justify in out

V drese domáceho tímu by sa mal na trávniku predstaviť hokejista Jozef Stümpel. Ako sa zrodil príchod tejto hviezdnej akvizície so skúsenosťami zo svetových klzísk a v uplynulej sezóne lídra strieborného tímu Nitry v extralige? Bielo-čierny dres Iliašoviec si už niekoľko sezón obliekajú dvaja hokejisti pôsobiaci v Nitre so spišskými koreňmi Peter Ordzovenský a Lukáš Novák. A tí dotiahli do svojho "futbalového" tímu aj už takmer hokejovú legendu Stümpela.

 

"Je to pravda," potvrdil informáciu manažér FK 56 Iliašovce Slavomír Frankovič pre denník Korzár. "Začali sme to brať vážnejšie, keď nám poslal svoju fotografiu na registračný preukaz. Už je zaregistrovaný v našom klube a v nedeľu ho očakávame. Pred zápasom plánujeme menšiu slávnosť, kde túto veľkú osobnosť privítame v našej obci. Pevne verím, že nastúpi aj v samotnom zápase. Možno vytvoríme útok Stümpel - Novák - Ordzovenský," dodal S. Frankovič. 

 

Korzár ďalej pripomína, že ak 41-ročný Stümpel v nedeľu od 10.30 h nastúpi za Iliašovce, na svoj prvý majstrovský futbalový zápas tak skoro nezabudne. Súperom domácich je FC Richnava, ktorého káder tvoria rómski futbalisti. "Všetkých fanúšikov futbalu, ale aj hokeja vítame v nedeľu u nás. Pre vzácneho hosťa už máme pripravený aj dar," dodal manažér IIiašoviec. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies