Stümpel láka Pálffyho do Nitry

NETKY.SK • 26 Apríl 2014, 17:01 • 2 min
Stümpel láka Pálffyho do Nitry

BRATISLAVA - Hokejoví majstri sveta Jozef Stümpel a Žigmund Pálffy by sa mohli stať po 24 rokoch opäť spoluhráčmi v drese extraligovej Nitry. V sobotu o tom informovala v športovom spravodajstve televízia TA3.

slovakia

left justify in out

Pálffy ukončil v 41 rokoch aktívnu kariéru v júli minulého roka. K hokeju by sa však po takmer roku mohol opäť vrátiť v drese Nitry. "Od Jozefa viem, že sa spolu o tom rozprávali. Ak to bude možné, radi by sme to dotiahli do konca. Dať dokopy takúto legendárnu dvojicu by bol úspech a veľká bomba," uviedol pre TA3 šéf nitrianskeho hokeja Ján Plandora, ktorý bude skúseného útočníka v najbližších dňoch kontaktovať.
      

Žigmund Pálffy naposledy pôsobil šesť rokov v drese HK 36 Skalica vrátane ročnej prestávky. V minulosti brázdil zámorské klziská v NHL v dresoch New York Islanders, Los Angeles či Pittsburghu. So slovenskou reprezentáciou získal na svetových šampionátoch zlatú a bronzovú medailu. S Jozefom Stümpelom by si tak v nitrianskom drese zahrali spolu prvýkrát od sezóny 1990/91.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies