Stümpel sa dohodol na návrate do Nitry, v piatok možno proti Žigovi

NETKY.SK • 17 Január 2012, 08:29 • 2 min
Stümpel sa dohodol na návrate do Nitry, v piatok možno proti Žigovi

Stümpel sa dohodol na návrate do Nitry, v piatok možno proti Žigovi

slovakia

left justify in out

img

Skúsený slovenský hokejista Jozef Stümpel sa zatiaľ ústne dohodol na návrate do extraligového klubu HK Nitra po 21 rokoch. V pondelok o tom informovali oficiálne zdroje klubu spod Zobora.   
      Renomovaný center so skúsenosťami z NHL a KHL by sa v ideálnom prípade mal objaviť už v utorok na tréningu. V nitrianskom drese je v hre už piatkový zápas proti Skalici. Ak sa tak stane, na ľade sa proti sebe postavia dve hviezdy a niekdajší kluboví i reprezentační spoluhráči Stümpel a Žigmund Pálffy. 
      "Zatiaľ sme o tom hovorili len v neformálnej rovine s pánom Šmidákom. Dá sa povedať, že ústne sme sa dohodli, ale nič konkrétnejšie v tejto chvíli povedať neviem. Až v priebehu utorka, možno i stredy budú známe detaily našej dohody. Nateraz je otázna aj dĺžka našej spolupráce, preto nechcem predbiehať. Momentálne neviem odpovedať, či to bude dohoda do konca sezóny, alebo iba na pár zápasov. V každom prípade, v utorok sa zapájam do tréningového procesu s mužstvom Nitry," povedal Stümpel pre hokejportal.net.
      Robustný útočník predčasne ukončil v závere minulého kalendárneho zmluvu v KHL s tímom Spartak Moskva. Termín 15. januára bol posledným možným dátumom, kedy sa v KHL dalo prestupovať, práve tento deň bolo zlomovým v rokovaniach medzi Nitrou a Stümpelom. Práve nitriansky odchovanec by sa tak mohol stať symbolicky 50. hráčom, ktorý v tejto sezóne nastúpi v drese HK Nitra. 
      Stümpel, ktorý je majstrom sveta 2002 z Göteborgu, pôsobil v NHL v tímoch Boston Bruins, Los Angeles Kings a Florida Panthers. V KHL si plnil povinnosti okrem moskovského Spartaka aj vo farbách klubov Barys Astana a Dinamo Minsk.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies