Štúdio L+S uzavrie svoju jubilejnú 30. sezónu hudobným večerom

NETKY.SK • 9 Jún 2013, 14:54 • 2 min
Štúdio L+S uzavrie svoju jubilejnú 30. sezónu hudobným večerom

BRATISLAVA - Známe bratislavské divadlo Štúdio L+S uzavrie svoju jubilejnú 30. sezónu 28. júna hudobným večerom Music á la cARTe. Hosťami programu naplánovaného na posledný júnový piatok o 20:00 budú Zuzana Mauréry, Michal Prokop a Ľuboš Andršt. Ako ďalej agentúru SITA informovala Zuzana Golianová zo Štúdia L+S, hostí privíta stabilné trio programu - Oskar Rózsa, Martin Valihora a Eugen Vizváry. Program bude slovom sprevádzať Pavol Danišovič, ktorý je spolu s hudobníkom Oskarom Rózsom autorom projektu.

slovakia

left justify in out

Zuzana Mauréry je známa ako skvelá speváčka a muzikálová herečka. Účinkuje od Bratislavy, cez Brno až do Prahy a má za sebou úspešné pôsobenie vo Viedni. V Štúdiu L+S účinkuje tiež v inscenácii 69 vecí lepších než sex. Michal Prokop je podľa Golianovej "matadorom českej rockovej scény" a za všetky jeho albumy treba spomenúť Kolej Yesterday s kapelou Framus Five. Spieva a nahráva aj v súčasnosti a okrem toho už trinásť rokov moderuje známu televíznu diskusiu Krásný stráty. S Michalom Prokopom príde aj Luboš Andršt, džezový a bluesový gitarista a skladateľ. Od začiatku roka 2013 sa na scéne Štúdia L+S v rámci hudobného večera Music á la cARTe vystriedalo množstvo slovenských aj českých hostí, medzi nimi aj Matúš Jakabčic, kapela Longital, Ondřej Brzobohatý, Vladimír Mišík, Ivan "King" Vereš, Marián Čekovský, súrodenci Ulrychovci a Zuzana Mojžišová. Okrem divadelných predstavení a tradičného hudobného večera Music á la cARTe pripravilo Štúdio L+S na jún aj dva koncerty. Prvý z nich - Laco Deczi & Celula New York 12. júna uvedie Milan Lasica. Druhý má názov Miro Žbirka a Rádio Viva Abbey Road Night a v pláne je 18. júna. Žbirka na ňom ako hosťa privíta speváka, gitaristu a skladateľa Geda Maloneyho, ktorý už ako mladík hral v legendárnom liverpoolskom Cavern clube, kde začínali Beatles. Sezónu v v divadle uzavrie 29. júna hosťovanie s titulom Na fašírky mi nesiahaj v Kaštieli Strážky. Viac podrobností o programe Štúdia L+S možno nájsť na jeho webstránke - https://www.studios.sk.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies