Študentka Florence Colgate má najdokonalejšiu tvár

NETKY.SK • 25 Apríl 2012, 21:04 • 2 min
Študentka Florence Colgate má najdokonalejšiu tvár

Študentka Florence Colgate má najdokonalejšiu tvár

slovakia

left justify in out

img

Britská študentka Florence Colgate z Kentu má údajne najdokonalejšiu tvár na svete. Víťazka súťaže Britain's Most Beautiful Face má perfektne symetrickú tvár a navyše má takmer dokonalý pomer vzdialeností medzi očami, ústami, bradou a čelom. Podľa vedcov by napríklad vzdialenosť medzi očami mala byť 46 percent zo šírky celej tváre. U Colgate tvorí vzdialenosť medzi očami 44 percent šírky tváre. Ideálna vzdialenosť medzi očami a ústami by mala tvoriť približne tretinu vzdialenosti medzi vlasovou líniou nad čelom a bradou. Colgate je v tomto smere opäť takmer dokonalá s pomerom 32,8 percenta. Podľa Carmen Lefevre z University of St. Andrews má 18-ročná modrooká blondína navyše veľké oči, výrazné lícne kosti a plné pery, čo jej taktiež pridáva na atraktivite.

Do súťaže Britain's Most Beautiful Face sa mohli zapojiť uchádzačky, ktoré za sebou nemali žiadny skrášľovací zákrok. Navyše, fotografované boli bez make-upu. Colgate bola jednou z troch finalistiek. O víťazke napokon hlasovaním rozhodla laická verejnosť. Ako víťazka bude Colgate súčasťou billboardovej kampane kozmetickej spoločnosti po celom Anglicku. Mimochodom, spomedzi svetoznámych hviezd dosahujú najlepšiu proporcionalitu a symetrickosť tváre herečky Liz Hurley a Jessica Alba a speváčka Shania Twain.

Zdroj:SITA



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies