Študenti na STU budú hovoriť o korupcii s lídrami IT biznisu

NETKY.SK • 12 Apríl 2016, 16:04 • 2 min
Študenti na STU budú hovoriť o korupcii s lídrami IT biznisu

BRATISLAVA – Nočné stretnutie študentov technologických smerov s predstaviteľmi IT spoločností, Night of Chances, sa uskutoční v stredu 13. apríla na pôde Slovenskej technickej univerzity v Bratislave.

slovakia

left justify in out

Nosnou témou stretnutia bude korupcia v IT sektore. Vyše 500 študentov bude môcť diskutovať s úspešnými lídrami IT biznisu a zistiť, ako zabojovať o svoj kariérny štart v úspešnej spoločnosti.

 

Hlavný diskusný panel bude tento rok patriť téme korupcie v oblasti informačných technológií. „Korupcia je vážny problém a my sme sa rozhodli nebyť voči nemu ľahostajní. Dali sme tejto téme najvyššiu pozornosť v programe podujatia. Myslíme si totiž, že urobiť dobrú kariéru sa dá aj bez korupčného správania,“ povedal riaditeľ občianskeho združenia Nexteria Tomáš Hasala. K téme sa v diskusnom paneli vyjadria aj hostia ako technický riaditeľ Tatra banky Vladimír Matouš či zakladateľ spoločnosti ESET Miroslav Trnka.

 

Podujatie organizuje občianske združenie Nexteria už po štvrtý raz. Účastníci si na ňom vyskúšajú aj takzvaný speed dating, teda desať minút súkromného rozhovoru so šéfom vybranej IT firmy, ktorého môžu presvedčiť o svojich predpokladoch pre pracovnú pozíciu. Študenti sa taktiež dozvedia, ako funguje firemná kultúra v spoločnostiach doma a v zahraničí.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies