Študenta, ktorý v Miami počas exhibície objal Ronalda, zbavili obvinení

NETKY.SK • 17 December 2013, 10:51 • 2 min
Študenta, ktorý v Miami počas exhibície objal Ronalda, zbavili obvinení

MIAMI - Súd v americkom Miami zbavil obvinení vysokoškolského študenta, ktorý prenikol na hraciu plochu počas augustového exhibičného futbalového zápasu a objal kanoniera Realu Madrid Cristiana Ronalda. Informovala agentúra Reuters.

slovakia

left justify in out

Portugalský reprezentant bol počas zápasu s FC Chelsea na International Champions Cupe osobne zainteresovaný do akcie Ronalda Gojku, Kanaďana, ktorému hrozil trest za výtržníctvo. Po vypočúvaní Gojku samotný Ronalda napísal list žalobcovi, v

"Sme šťastní. Môžeme oznámiť, že dnes žalobca na súde stiahol obvinenia proti nášmu klientovi," povedal Gojkov právnik Richard Hujber. "Musíme poďakovať aj Cristianovi Ronaldovi za jeho pomoc a zváženie celej záležitosti, ktorá by mohla pokaziť svetlú budúcnosť študenta."

Gojka, ktorý počas exhibičného zápasu mal na sebe Ronaldov dres s číslom 7, šprintoval na hraciu plochu a skĺzol sa po kolenách, ako to robí je idol pri oslave gólu. Potom sa postavil a objal svoju hviezdu, ktorá reagovala pokojne. Počas takmer minútového objatia sa Ronaldo s Gojkom rozprávali a obom aplaudovalo 70.000 divákov.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies