Stromková 17., Šlepecká 15. po 1.kole kval. v slopestyle

NETKY.SK • 11 Február 2014, 08:34 • 2 min
Stromková 17., Šlepecká 15. po 1.kole kval. v slopestyle

ČERVENÁ POĽANA - Zámorské reprezentantky v akrobatickom lyžovaní dominujú na ZOH 2014 v kvalifikácii slopestylu po 1. kole. Na čele pretekov v novej olympijskej disciplíne je Kanaďanka Dara Howellová (88,80), ktorá vedie pred svojou krajankou Kim Lamarreovou (85,40) a Katie Summerhayesovou (81,40) z USA.

slovakia

left justify in out

 Slovenke Zuzane Stromkovej sa prvá jazda v Extrém Parku na Červenej Poľane príliš nevydarila, keď spadla pri dopade po poslednom skoku. Dvadsatriročná členka klubu Freeski Academy pretočila skok a išla do záklonu, pričom dostala výslednú známku 24,40 bodu a figuruje na 17. pozícii. Ďalšia Slovenka Natália Šlepecká, ktorá od svojho príchodu do Ruska bojovala s chorobou, napokon svoju jazdu vzdala ešte v hornej polovici trate. Napriek tomu ide do 2. kola z 15. miesta.
      

V 1. kole spadlo pri dopadoch alebo na "koľajnici" viacero reprezentantiek vrátane úradujúcej majsterky sveta Kayi Turskej z Kanady. Kvalifikácia, z ktorej postupuje do finále dvanásť lyžiarok, pokračuje 2. kolom. Do konečného hodnotenia pre postup do finále sa počíta lepšia z dvoch jázd. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona