Štrnásťročný Samuel sadol na motorku, spôsobil nehodu azranilo sa 13-ročné dievča

NETKY.SK • 4 August 2016, 10:47 • 2 min
Štrnásťročný Samuel sadol na motorku, spôsobil nehodu azranilo sa 13-ročné dievča

PREŠOV – Iba štrnásťročný Samuel, ktorý v utorok večer v obci Veľopolie v okres Humenné spôsobil nehodu, čelí obvineniu z ublíženia na zdraví. Zranila sa iba trinásťročná tínedžerka.

slovakia

left justify in out

Ako informovala prešovská policajná hovorkyňa Jana Migaľová, Samuel bez vedomia majiteľa zobral motocykel a sadol naň bez prilby. Narazil do druhej motorky, ktorú šoféroval mladistvý Dávid. Ten taktiež nemal prilbu ani vodičský preukaz a viezol trinásťročnú dievčinu. Všetci po zrážke spadli, dievča si zlomilo nohu, liečiť sa bude osem až 10 týždňov. Samuelovi alkohol nezistili, stíhaný je na slobode. Trestná sadzba za takýto čin je jeden až päť rokov, no v prípade mladistvých sa znižuje na polovicu.

 

Pod vplyvom alkoholu sadol za volant 34-ročný Ľubomír. Hliadka ho zastavila v Prešove a namerali mu skoro 2,9 promile. Ďalší opitý vodič v Prešove na Suchomlynskej ulici narazil do stĺpa verejného osvetlenia.

 

Tridsaťsedemročného Mirona na Forde Focus to však nezastavilo a pokračoval v jazde, zaparkoval až na parkovisku pred neďalekou reštauráciou. Pri dychovej skúške mu zistili skoro dve promile. Oboch vodičov obvinili z ohrozenia pod vplyvom návykovej látky.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies