Strieborného Del Potra vítali v Argentíne ako hrdinu

NETKY.SK • 16 August 2016, 11:27 • 2 min
Strieborného Del Potra vítali v Argentíne ako hrdinu

BUENOS AIRES - Argentína oslavuje strieborného olympijského medailistu v tenise Juana Martina del Potra. V Argentíne ho v pondelok vítali ako národného hrdinu, na letisku v Buenos Aires skandovali jeho meno nadšení fanúšikovia.

slovakia

left justify in out

"V Riu to dopadlo oveľa krajšie ako som si dokázal predstaviť pred turnajom. Najmä keď som videl, že budem hrať hneď na úvod s Novakom Djokovičom," povedal po prílete domov Del Potro. Ten si na olympiáde najskôr senzačne poradil so srbskou svetovou jednotkou a v semifinále vyradil aj trojku "pavúka" Španiela Rafaela Nadala.

 

Del Potro po sérii zranení a páde v rebríčku ATP do druhej svetovej stovky predviedol v Riu heroické výkony. "Prežil som ťažké časy. Ešte pred štrnástimi mesiacmi som žil v nočnej more a teraz sa môj sen zmenil na skutočnosť," tešil sa Del Potro, ktorý sa v porovnaní s olympiádou v Londýne o stupienok polepšil.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies