Stretnutie Sýkora - Vůjtek - Šatan dalo nádej smerom k Minsku

NETKY.SK • 28 Marec 2014, 14:59 • 2 min
Stretnutie Sýkora - Vůjtek - Šatan dalo nádej smerom k Minsku

BRATISLAVA - S účasťou útočníka Miroslava Šatana v drese slovenskej hokejovej reprezentácie na májových majstrovstvách sveta v bieloruskom Minsku to vyzerá nádejne.

slovakia

left justify in out

V piatok sa hokejista Slovana Bratislava stretol s generálnym manažérom národného tímu Ottom Sýkorom a trénerom Vladimírom Vůjtkom, na ktorej sa rozprávali aj o možnosti štartu na šampionáte od 9. do 25. mája.

 

"Na budúci týždeň absolvujem lekársku konzultáciu ohľadom zdravotného stavu a po nej sa uvidí, ako na tom budem," povedal podľa webu Slovenského zväzu ľadového hokeja Miroslav Šatan. Ak dopadne prehliadka dobre, k reprezentačnému tímu sa kapitán majstrov sveta 2002 pripojí od 7. apríla v Bratislave. 

 

Tréner Vladimír Vůjtek by rád privítal Šatana v tíme počas druhého týždňa tréningového kempu. "Veríme, že jeho lekárske konzultácie dopadnú pozitívne a budeme veľmi radi, keď ho privítame v našom tíme pred dvojzápasom s Ruskom," pridal Vladimír Vůjtek. Správu zverejnil oficiálny web Slovenského zväzu ľadového hokeja HockeySlovakia.sk. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies