Strelec zlatého srbského gólu posilou FC Valencia

NETKY.SK • 11 Január 2017, 12:58 • 2 min
Strelec zlatého srbského gólu posilou FC Valencia

VALENCIA - Španielsky futbalový klub FC Valencia získal do svojich radov zaujímavú posilu. S "netopiermi" podpísal 4-ročný kontrakt srbský ofenzívny stredopoliar Nemanja Maksimovič, ktorý doteraz pôsobil v kazašskom klube FK Astana.

slovakia

left justify in out

"Valencia je veľký klub, bolo ľahké nájsť spoločnú reč. Mal som mnoho ponúk, dokonca aj z lepších klubov v Európe, ale zapáčila sa mi myšlienka začať od nuly a pomôcť pri vybudovaní novej Valencie," cituje portál football-espana.net slová 21-ročného hráča. Twitterové konto Serbian Football uverejnilo fotografiu, na ktorej Maksimovič podpisuje zmluvu s novým zamestnávateľom, a dodalo, že je prvým Srbom v FC Valencia od čias dvojmetrového dlháňa Nikolu Žigiča (2007-2010).

 

 

 

Maksimovič je majstrom sveta do 20 rokov zo šampionátu tejto vekovej kategórie na Novom Zélande v roku 2015. V predĺžení finálového súboja proti rovesníkom z Brazílie strelil víťazný gól na 2:1.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies