Strelec z Oregonu sa sťažoval, že nemá priateľku a všetci ľudia sú šialení

NETKY.SK • 6 Október 2015, 06:50 • 2 min
Strelec z Oregonu sa sťažoval, že nemá priateľku a všetci ľudia sú šialení

ROSEBURG - Muž, ktorý vo štvrtok v areáli vysokej školy neďaleko mesta Roseburg v americkom štáte Oregon zastrelil deväť ľudí a následne aj sám seba, napísal pred svojím činom vyhlásenie, v ktorom sa sťažuje, že si nevie nájsť priateľku a myslí si, že všetci okolo neho sú šialení. Informovala o tom dnes agentúra Reuters s odvolaním sa na predstaviteľa miestnej polície.

slovakia

left justify in out

Matka 26-ročného Christophera Harpera-Mercera polícii tiež povedala, že jej syn trpel bližšie nešpecifikovanými psychickými problémami. "Ostatní ľudia si myslia, že som šialený, ale nie som. Ja som jediný normálny," napísal vo svojom niekoľkostranovom vyhlásení Harper-Mercer.

 

Do školy Umpqua Community College, kde Harper-Mercer svoj čin spáchal, sa v pondelok po prvýkrát od tragického incidentu vrátili študenti.

 

Mesto Roseburg navštívi v piatok aj americký prezident Barack Obama, aby sa tam stretol s príbuznými obetí masovej vraždy, ktorá otriasla Spojenými štátmi. Program prezidentovej cesty zverejní Biely dom v nasledujúcich dňoch.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies