Strelec z nákupného strediska pri New Yorku spáchal samovraždu

NETKY.SK • 5 November 2013, 12:47 • 2 min
Strelec z nákupného strediska pri New Yorku spáchal samovraždu

NEW YORK - Páchateľa podozrivého zo streľby v nákupnom stredisku pri New Yorku našli dnes mŕtveho. Zomrel na následky zranení, ktoré si spôsobil sám, informovala agentúra AP s odvolaním sa na miestne úrady.

slovakia

left justify in out

Telo 20-ročného Richarda Shoopa objavili v skorých ranných hodinách v zadnej časti areálu nákupného strediska. Podľa miestnych úradov sa zabil zbraňou, ktorou strieľal, a zanechal aj odkaz.

Strelec mal podľa svedkov na sebe oblečený aj istý typ ochrannej vesty. Do priestorov nákupného centra vstúpil približne o 21.30 h miestneho času (03.30 SEČ) a niekoľkokrát vystrelil, pričom údajne trafil i jednu z bezpečnostných kamier. Zranenia neutrpel nikto, polícia však po strelcovi pátrala, pretože ho v priestoroch nákupného centra nenašla.

Centrum sa nachádza v mestečku Paramus, veľkej nákupnej destinácii pre obyvateľov New Yorku i turistov, ktoré je od Manhattanu vzdialené zhruba 20 kilometrov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies