Strelec v Seattli zabil štyroch ľudí a seba

NETKY.SK • 31 Máj 2012, 06:32 • 2 min
 Strelec v Seattli zabil štyroch ľudí a seba

Strelec v Seattli zabil štyroch ľudí a seba - Krimi Veľkú pátraciu akciu v americkom Seattli vyvolala v stredu streľba v kaviarni, kde strelec zabil troch a vážne zranil dvoch ľudí. Keď ho policajti obkľúčili postrelil aj seba a v kritickom stave ho previ

slovakia

left justify in out

img

Veľkú pátraciu akciu v americkom Seattli vyvolala v stredu streľba v kaviarni, kde strelec zabil troch a vážne zranil dvoch ľudí. Keď ho policajti obkľúčili postrelil aj seba a v kritickom stave ho previezli do nemocnice, kde neskôr zomrel.
      Polícia musela reagovať aj na zastrelenie ženy neďaleko centra mesta. Tú muž zabil pri krádeži jej auta. Úrady predpokladajú, že za oba útoky je zodpovedný jeden páchateľ.
      "Sme si istí, že máme podozrivého v oboch prípadoch," povedal asistent policajného šéfa Nick Metz. Páchateľa opísali ako tridsiatnika v tmavom oblečení. Identitu strelca ani obetí neoznámili.
      Polícia zverejnila dve fotografie z Cafe Racer neďaleko University of Washington, zrejme z bezpečnostnej kamery. Na jednej vidieť muža, ako vstupuje do kaviarne, neďaleko neho žena číta knihu. Na druhej fotografii vidieť prevrátené stoličky a stojaceho muža, ktorý v ruke drží pištoľ. Dvaja muži zomreli v kaviarni, žena po prevoze do nemocnice. Jeden muž postrelený v kaviarni je po operácii v kritickom, ale stabilizovanom stave.
      V Seattli sa tento rok zvýšil počet prípadov streľby so smrteľnými následkami, čo vyvolalo obavy radnice a viedlo k úvahám o posilnení hliadok v oblastiach s vysokou zločinnosťou. Od začiatku roka v meste zastrelili 19 ľudí, za celý vlaňajšok to bolo 21 osôb.


Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies