Strelcov zo Schwechatu zatiaľ nenašli, postrelený je Rakúšan

NETKY.SK • 16 Júl 2013, 09:10 • 2 min
Strelcov zo Schwechatu zatiaľ nenašli, postrelený je Rakúšan

VIEDEŇ - Štyridsaťdeväťročný muž, ktorý sa dnes na úseku diaľnice A4 v okolí medzinárodného letiska Viedeň-Schwechat stal terčom streľby predbežne neznámych páchateľov, je rakúskym občanom a žije vo Viedni. Do rakúskej metropoly smeroval zo SR na Mercedese so slovenským evidenčným číslom, keď ho útočníci prinútili zastaviť.

slovakia

left justify in out

Informácie o aktuálnom zdravotnom stave poškodeného, ktorý utrpel priestrel stehna a bol letecky prevezený do nemocnice vo Viedni-Meidlingu, nie sú známe. Pátranie, ktoré rakúska polícia začala po pravdepodobne dvoch útočníkoch krátko po čine, v neskorých popoludňajších hodinách prerušili. Zatiaľ neprinieslo očakávané výsledky.

 

Maskovaní muži, ktorí vraj obeti stihli pred streľbou povedať, že je to pekný pozdrav od jeho známeho, ušli z dejiska prepadu na tmavej limuzíne, pravdepodobne typu BMW. Prípad vyšetruje dolnorakúsky Krajinský kriminálny úrad.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona