Strelca Bakoša mrzia chyby, ktoré rozhodli zápas s CSKA

NETKY.SK • 3 Október 2013, 11:46 • 2 min
Strelca Bakoša mrzia chyby, ktoré rozhodli zápas s CSKA

PETROHRAD - Slovenský futbalový reprezentant Marek Bakoš síce strelil gól v stredajšom zápase 2. kola Ligy majstrov proti CSKA Moskva v Petrohrade, jeho presný zásah v nadstavenom čase však znamenal už len zmiernenie prehry hostí 2:3. Tridsaťročného útočníka trápilo, že za stavu 1:0 pre Viktoriu Plzeň nepremenil svoju veľkú šancu.

slovakia

left justify in out

"Veľmi ma to mrzí. Možno sa v tej chvíli lámal zápas. Napokon rozhodlo, že my sme nevyužili naše šance a CSKA z brejkov po našich stratách otočil vývoj duelu. Súper mal neuveriteľne rýchly prechod do útoku. Pred stretnutím sme sa o tom rozprávali, napriek tomu sme ho nevedeli zastaviť. Domáci nám dali dva góly, rýchlo to otočili a potom to už bolo pre nás náročné," povedal pre iSport.cz rodák z Novej Bane, ktorý mohol poistiť vedenie českého šampióna v 16. min, jeho obstrelenie brankára Akinfejeva však stačil odvrátiť na rohový kop vracajúci sa Pontus Wernbloom. 

"Moja strela bola, žiaľ, slabšia. Brankár Akinfejev ju stlmil a lopta išla pomaly. Už vtedy som vedel, že to nie je dobré," opísal nepremenenú šancu Marek Bakoš a vrátil sa aj k situácii, ktorá viedla k jeho gólu. "Bola to len úprava stavu. Veľmi nás mrzí prehra, pretože sme mohli dosiahnuť lepší výsledok, boli sme CSKA vyrovnaný súper. Rozhodli chyby, či už ofenzíve alebo v obrane. Za tie nás potrestali," zhodnotil zakončovateľ, ktorý sa nachádza v nominácii trénera slovenskej reprezentácie Jána Kozáka na záverečné dve stretnutia kvalifikácie o postup na MS 2014 proti Grécku a Lotyšsku. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies