Streľbu na Spiši vyšetruje polícia ako obzvlášť závažný zločin

NETKY.SK • 11 Február 2015, 12:04 • 2 min
Streľbu na Spiši vyšetruje polícia ako obzvlášť závažný zločin

SPIŠSKÁ NOVÁ VES - Trestné stíhanie pre obzvlášť závažný zločin vraždy v štádiu pokusu a prečin poškodzovania cudzej veci začala polícia v súvislosti s utorkovou (10.2.) streľbou na Spiši.

slovakia

left justify in out

"V utorok okolo 12. hodiny doposiaľ nezistený vodič neznámeho osobného motorového vozidla na ceste v smere od obce Hrabušice na obec Spišský Štvrtok svojím vozidlom prinútil zastaviť motorové vozidlo značky Škoda Roomster, ktoré viedol 44-ročný Kežmarčan. Vozidlo zablokoval, pričom zo zadných dverí zatiaľ nezisteného vozidla vystúpil doposiaľ neznámy páchateľ a zo vzdialenosti približne štyroch metrov strelnou zbraňou asi päťkrát vystrelil na poškodeného muža," priblížila priebeh incidentu na Spiši hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Košiciach Jana Mésarová. 
      

Dodala, že Kežmarčan sa počas streľby skrýval za otvorené dvere svojho vozidla, počas čoho došlo k poškodeniu auta, nie však k zraneniu zmieneného muža. Škodu na vozidle vyčíslili na 3000 eur. "Polícia po páchateľoch a vozidle intenzívne pátra," uzavrela Mésarová. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona