Na Drakeovej afterpárty sa strieľalo: Zomreli dvaja ľudia!

NETKY.SK • 4 August 2015, 18:32 • 2 min
Na Drakeovej afterpárty sa strieľalo: Zomreli dvaja ľudia!

TORONTO - Najmenej dvaja ľudia v noci nadnes zahynuli a ďalší traja utrpeli zranenia pri streľbe v nočnom klube v najväčšom kanadskom meste Toronto.

slovakia

left justify in out

Torontská polícia uviedla, že jeden muž a jedna žena boli zabití približne o 03.30 h miestneho času (09.30 h SELČ) v nočnom klube Muzik, resp, v jeho blízkosti. Ďalšie tri osoby utrpeli zranenia, z toho dve vážne, a boli prevezené do nemocnice.

 


     

Policajný hovorca Frank Bergen uviedol, že streľba sa začala v nočnom klube a následne sa presunula na ulicu. 

 


     

V klube Muzik sa práve konala záverečná párty na trojdňového festivalu OVO Fest organizovaného známym kanadským raperom Drakeom. Či bol v klube počas incidentu prítomný aj samotný hudobník nie je doposiaľ známe.
     

 

Hudobný festival OVO Fest, ktorý organizuje raper Aubrey Drake Graham, držiteľ prestížneho ocenenia Grammy, sa v Toronte konal už šiesty raz. Počas jeho trvania sa strieľalo aj v minulom roku, taktiež pred klubom Muzik, pričom vtedy utrpeli zranenia dvaja ľudia.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies