Streľba vo Vajnoroch

NETKY.SK • 11 Máj 2013, 13:06 • 2 min
Streľba vo Vajnoroch

BRATISLAVA - Polícia dnes krátko po desiatej hodine dostala oznámenie o streľbe na Príjazdnej ulici pred železničnou stanicou Bratislava - Vajnory. Pravdivosť oznámenia potvrdila vyslaná hliadka polície.

slovakia

left justify in out

Podľa doterajších zistení boli na mieste činu dvaja páchatelia, z ktorých mal jeden z dosiaľ nezistených príčin vystreliť zo zbrane na 40-ročného muža z okresu Šaľa a 33-ročnú ženu z okresu Šaľa mal jeden z páchateľov škrtiť. Poškodený muž utrpel strelné poranenie ľavého predlaktia a bol prevezený do jednej z bratislavských nemocníc, napadnutú ženu ošetrili záchranári na mieste.

Podľa súčasných zistení páchatelia prišli na miesto činu na vozidle Mitsubishi Pajero s bratislavskou poznávacou značkou, z miesta činu mali ujsť pravdepodobne smerom k Vajnorským jazerám. Ďalšie okolnosti spáchania skutku a pohnútky konania páchateľov sú v súčasnosti predmetom vyšetrovania.

Polícia v tejto súvislosti žiada prípadných svedkov, aby sa prihlásili na polícii a svojimi výpoveďami prispeli k objasneniu tohto činu. Akékoľvek informácie môžu občania oznámiť na čísle polície 158, prípadne osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení.

Informácie poskytla Tatiana Kurucová z Krajského riaditeľstva PZ v Bratislave.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona