Streľba vo floridskom nákupné centre si vyžiadala dva životy

NETKY.SK • 18 Január 2015, 09:59 • 2 min
Streľba vo floridskom nákupné centre si vyžiadala dva životy

ORLANDO - Dvoch mŕtvych si v sobotu vyžiadala streľba v nákupnom centre v americkom štáte Florida. Oznámila to dnes agentúra AP s odvolaním sa na miestnu políciu.

slovakia

left justify in out

Muž (57) ozbrojený ručnou strelnou zbraňou a s vreckami plnými nábojov zranil svoju 33-ročnú manželku, zabil ďalšieho muža a nakoniec sa sám zastrelil.
      

K streľbe došlo v nákupnom centre Square Mall v meste Melbourne, asi 100 kilometrov juhovýchodne od Orlanda. Polícia celú budovu preventívne evakuovala a uzavrela. V čase ranného incidentu centrum ešte nebolo otvorené pre verejnosť a nachádzalo sa v ňom len zhruba 100 zamestnancov obchodov.
      

Motivácia páchateľovho konania zatiaľ nie je známa. Vyšetrovatelia sa domnievajú, že streľbu vyvolali rodinné nezhody. Zranená manželka leží v nemocnici a lekári označujú jej stav za dobrý.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies