Pri streľbe v Starom Meste zomreli dvaja ľudia: Vraždu a samovraždu už vyšetruje NAKA

NETKY.SK • 16 Január 2016, 08:18 • 2 min
Pri streľbe v Starom Meste zomreli dvaja ľudia: Vraždu a samovraždu už vyšetruje NAKA

BRATISLAVA - V bratislavskom Starom Meste v blízkosti križovatky ulíc Mozartova a Bartókova sa včera okolo 18.00 h strieľalo. Na mieste boli dvaja mŕtvi. Informoval o tom portál čas.sk.

slovakia

left justify in out

Piatkovú streľbu v lukratívnej časti bratislavského Starého Mesta, ktorá si vyžiadala život ženy a muža vyšetruje Národná kriminálna agentúra (NAKA), pre agentúru SITA to potvrdil hovorca Prezídia Policajného zboru Michal Slivka. NAKA sa prípadom zaoberá pre podozrenie z úkladnej vraždy, dodal pre SITA Michal Slivka. "V súčasnosti policajti Národnej kriminálnej agentúry vykonávajú potrebné procesné úkony a ďalšie informácie k prípadu bude možné poskytnúť až v priebehu budúceho týždňa,"

 

Podľa dostupných informácií muž na schodoch domu zastrelil ženu a potom obrátil zbraň proti sebe. Na mieste je polícia, ktoré ho ohradila páskami.

 

Portál uvádza, že 37-ročný Štefan na schodoch zastrelil 45-ročnú Dagmaru a následne zbraň obrátil aj proti sebe. Podľa susedov mal prísť Štefan taxíkom a prítomná mala byť aj ich príbuzná, ktorá vyviazla bez zranení.

 

"Podľa vyjadrenia ohliadajúceho lekára na mieste podľahli strelným poraneniam," priblížila bratislavská krajská policajná hovorkyňa Tatiana Kurucová. V súčasnosti polícia podľa jej slov na mieste vykonáva neodkladné a neopakovateľné úkony. "Viac informácií v tomto štádiu konania nie je možné poskytnúť," dodala.

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona