Streľba v objekte vojenského námorníctva vo Washingtone: Útočník zabil 12 ľudí!

NETKY.SK • 17 September 2013, 06:25 • 2 min
Streľba v objekte vojenského námorníctva vo Washingtone: Útočník zabil 12 ľudí!

WASHINGTON - Na najmenej 12 mŕtvych stúpol počet obetí dnešnej streľby v ostro stráženej budove veliteľstva amerického vojenského námorníctva vo Washingtone.

slovakia

left justify in out

Washingtonská policajná riaditeľka Cathy Lanierová povedala, že polícia v súvislosti so streľbou ešte stále pátra po dvoch ozbrojených podozrivých, ktorí sú na úteku, takže občania by radšej nemali vychádzať zo svojich domovov. Tretí útočník zahynul pri policajnom zásahu. Motív útoku zatiaľ podľa Lanierovej nie je známy.

Zodpovedné orgány identifikovali mŕtveho útočníka ako zamestnanca vojenského námorníctva, ktorému začiatkom roka zmenili pracovné zaradenie, uviedol pre agentúru AP predstaviteľ federálnej vlády, ktorý si neželal byť menovaný. Napriek tomu, že uvedená informácia by mohla naznačovať, že motívom streľby bol zamestnanecký konflikt, vyšetrovacie orgány zatiaľ nevylučujú žiadnu verziu vrátane terorizmu.   




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies