AKTUALIZOVANÉ VIDEO Streľba na predmestí Denveru si vyžiadala 3 mŕtvych, polícia zatkla podozrivého

NETKY.SK • 2 November 2017, 16:04 • 2 min
AKTUALIZOVANÉ VIDEO Streľba na predmestí Denveru si vyžiadala 3 mŕtvych, polícia zatkla podozrivého

THORNTON - Troch mŕtvych hlásila polícia v súvislosti so streľbou, ku ktorej došlo v stredu večer miestneho času na predmestí Denveru v americkom štáte Colorado.

slovakia

left justify in out

Americká polícia zatkla muža podozrivého z toho, že v stredu večer miestneho času spustil streľbu v rušnom obchodnom dome.

 

Polícia denverského predmestia Thornton uviedla, že podozrivého 47-ročného Scotta Ostrema zatkli vo štvrtok ráno, asi 14 hodín po tom, čo z obchodného domu ušiel po čine autom. Úrady informovali, že podozrivého im pomohlo identifikovať video z bezpečnostnej kamery.

 

K streľbe došlo v jednom z obchodných domov reťazca Walmart. "Zamestnanci začali kričať. Zákazníci začali kričať. Utekali ako šialení a ja som utekal tiež, pretože som sa nechcel nechať zabiť," opísal chaotickú situáciu v čase útoku 44-ročný zákazník Aaron Stephens.

Polícia na denverskom severnom predmestí Thornton upozornila prostredníctvom siete Twitter obyvateľov, aby sa vyhýbali okoliu uvedeného zariadenia, ku ktorému boli vyslané desiatky vozidiel pohotovostných zložiek. Viacero ľudí uviedlo, že sa v obchodnom dome ukrývali, kým ich neodviedli do bezpečia policajti.

 

 

Podrobnosti ohľadom okolností streľby zatiaľ neboli zverejnené. Na miesto udalosti smerovali aj osobitní agenti amerického federálneho Úradu pre alkohol, tabak, strelné zbrane a výbušniny (ATF).

 

Vyšetrovatelia aktuálne spovedajú svedkov a preverujú záznamy z bezpečnostných kamier.

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies