Streľba v dôsledku rodinných nezhôd si vyžiadala päť mŕtvych v americkej Arizone

NETKY.SK • 17 Apríl 2015, 08:27 • 2 min
Streľba v dôsledku rodinných nezhôd si vyžiadala päť mŕtvych v americkej Arizone

PHOENIX - Päť mŕtvych si vyžiadali zrejme rodinné nezhody, ktoré vo štvrtok popoludní vyvrcholili streľbou v dome v meste Phoenix ležiacom v americkom štáte Arizona. Informovala o tom agentúra AP s odvolaním sa na políciu.

slovakia

left justify in out

Obeťami streľby sú traja muži a dve ženy. Polícia predpokladá, že muži boli bratia a zavraždené ženy boli matka, resp. manželka jedného z nich. Jednej žene sa pred incidentom podarilo opustiť aj s dvoma deťmi dejisko tragédie a zavolať na políciu.

 

"Náš dispečer počul počas hovoru v pozadí výstrely," povedal policajný hovorca Trent Crump. Žena tvrdila, že streľba bola vyvrcholením rodinného sporu. Aký je jej vzťah k obetiam, v tejto fáze vyšetrovania nie je známe. Polícia podľa miestnej televízie ABC15 uviedla, že z domu unikla ešte jedna žena, ktorá sa v čase streľby schovávala v kúpeľni.

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies