Tragická streľba v Bratislave! Obeťou má byť podnikateľ Michal

NETKY.SK • 1 Jún 2017, 11:27 • 2 min
Tragická streľba v Bratislave! Obeťou má byť podnikateľ Michal

BRATISLAVA - Po včerajšej streľbe v bratislavskom Ružinove, pri ktorej prišli o život dvaja ľudia, sa zdravotní záchranári snažili zachrániť 65-ročného muža, ktorý pri udalosti utrpel poranenie hlavy.

slovakia

left justify in out

Streľba sa odohrala včera v bratislavskom Ružinove a vyžiadala si dve obete. Jednou z nich by mal byť podľa zistení médií mladý podnikateľ a majiteľ realitnej kancelárie Castor Real Estate Michal. Toho mal podľa všetkého zastreliť 65 ročný muž, ktorý si potom sám siahol na život.

 

Útočník mal údajne vystreliť až 9 rán. Po strele do hlavy zomrel aj samotný páchateľ. Napriek snahe lekárov sa im útočníka zachrániť nepodarilo. Mal prestrelenú hlavu a na mieste svojim zraneniam podľahol. "Vážne zraneného muža niekoľko desiatok minút ešte oživovali, no žiaľ, neúspešne," potvrdil hovorca Operačného strediska záchrannej zdravotnej služby Boris Chmel. 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies