Streľba v bratislavskom Lamači: Člen gangu piťovcov si strelil do hlavy, bojuje o život

NETKY.SK • 11 Január 2017, 10:24 • 2 min
Streľba v bratislavskom Lamači: Člen gangu piťovcov si strelil do hlavy, bojuje o život

BRATISLAVA – V bratislavskej mestskej časti Lamač sa včera strieľalo. Člen zločineckej skupiny piťovci Mikuláš Polony (39) sa pokúsil spáchať samovraždu. Po streľbe do hlavy leží v nemocnici a bojuje o život.

slovakia

left justify in out

Streľba otriasla v utorok poobede jedným z lamačských panelákov. "Oznámenie o náleze tela so strelným poranením sme prijali včera krátko po 13.30 hodine," povedala hovorkyňa KR PZ v Bratislave Lucia Mihalíková. Záchranári previezli postreleného Polonyho napojeného na pľúcnu ventiláciu do nemocnice na Kramároch.

 

img

 

Incidentom sa už zaoberá polícia "Prípadom sa v súčasnosti zaoberá príslušný útvar Okresného riaditeľstva PZ Bratislava IV," dodala Mihalíková.

 

Polonyho hľadala v roku 1999 polícia v súvislosti s prípadom streľby v bratislavskom Irish pube, pri ktorej zomreli dvaja ľudia. V roku 2011 ho počas veľkej razie na Piťovcov, pri ktorej zadržali aj šéfa Juraja Ondrejčáka alia Piťa, ho zadržala polícia. Vo väzbe sa ocitol aj v roku 2016, keď ho zatkli pri policajnej akcii Gondola.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies