Streľba v americkom Richmonde si vyžiadala dvoch mŕtvych a piatich zranených

NETKY.SK • 7 Jún 2023, 09:15 • 2 min
Streľba v americkom Richmonde si vyžiadala dvoch mŕtvych a piatich zranených

WASHINGTON - Pri streľbe v meste Richmond v americkom štáte Virgínia prišli o život dvaja ľudia a päť ďalších utrpelo zranenia. Strelca po čine zadržali.

slovakia

left justify in out

Pri streľbe v meste Richmond v americkom štáte Virgínia prišli o život dvaja ľudia a päť ďalších utrpelo zranenia. Oznámila to miestna polícia, informuje TASR podľa správy agentúr DPA a Reuters. Strelca po čine zadržali.

 

Polícia uviedla, že 19-ročný podozrivý poznal jednu z obetí. Na mieste bolo nájdených niekoľko ručných zbraní. Útočník strieľal do ľudí, ktorí práve vychádzali z budovy divadla v areáli univerzity Virginia Commonwealth, kde sa konala slávnosť pri príležitosti ukončenia strednej školy. Ľudia sa rozutekali a hľadali úkryt.

 

Políciu upozornili na streľbu v okolí divadla a v neďalekom parku Monroe. O život prišli dvaja muži vo veku 18 a 36 rokov. Jeden zo zranených sa nachádza v kritickom stave. Príčina streľby sa vyšetruje.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies