Streľba na univerzite v Tennessee: Jeden mŕtvy a dvaja zranení

NETKY.SK • 23 Október 2015, 10:58 • 2 min
Streľba na univerzite v Tennessee: Jeden mŕtvy a dvaja zranení

NASHVILLE - Najmenej jednu obeť a dve zranenia si dnes vyžiadala streľba v areáli štátnej univerzity v americkom štáte Tennessee. Oznámila to agentúra Reuters s odvolaním sa na miestnu políciu.

slovakia

left justify in out

K streľbe došlo v neskorých večerných hodinách v areáli kampusu Tennessee State University (TSU) v meste Nashville. Podľa prvých zistení incident vypukol na otvorenom priestranstve, kde hrala skupina osôb kocky. Podľa hovorkyne univerzity nešlo o študentov tejto školy.

 


Bezprostredne nebolo jasné, či išlo o študentov, ani či sa polícii podarilo zadržať predpokladaného páchateľa. Zranených previezli do nashvillskej univerzitnej nemocnice. K podobnej udalosti došlo minulý týždeň na veľkej house-party, ktorá sa konala v bezprostrednej blízkosti kampusu TSU. Traja ľudia utrpeli strelné zranenia.


V prvý októbrový deň vyčíňal strelec na vysokej škole v štáte Oregon, kde prišlo o život deväť ľudí. Páchateľa polícia zastrelila.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies