Streľba na Spiši: Neznámy strelec vypálil na vodiča päť rán!

NETKY.SK • 10 Február 2015, 18:34 • 2 min
Streľba na Spiši: Neznámy strelec vypálil na vodiča päť rán!

BRATISLAVA - Neďaleko obce Hrabušice v okrese Spišská Nová Ves dnes okolo obeda neznámy strelec vypálil na vodiča osobného auta päť rán.

slovakia

left justify in out

Polícia vyšetruje strelecký incident, ktorý sa stal dnes okolo 12:00 na ceste medzi obcami Hrabušice a Spišský Štvrtok v okrese Spišská Nová Ves. Ako agentúru SITA informovala košická policajná hovorkyňa Jana Mésarová, pri incidente nebol nikto zranený. Prípad prevzal vyšetrovateľ odboru kriminálnej polície Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Košiciach. Vzhľadom na vyšetrovanie nie je podľa Mésarovej možné v súčasnosti k prípadu poskytnúť bližšie informácie.

 

Podľa informácii portálu Čas.sk vodiča auta Škoda Roomster na ceste medzi spomínanými obcami predbehlo iné osobné auto s majákom na streche. Vodič predbiehaného auta z Kežmarku si myslel, že ho zastavuje policajné auto a ostal s vozidlom stáť. Z auta s majákom vystúpil muž, ktorý na auto Kežmarčana následne vystrelil päť striel. Vodičovi sa podarilo skrčiť a ani jeden z projektilov ho nezasiahol. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona