Streľba mafiánov v Neapole: Dvaja mŕtvi a jeden zranený bojuje o prežitie

NETKY.SK • 4 August 2016, 07:48 • 2 min
Streľba mafiánov v Neapole: Dvaja mŕtvi a jeden zranený bojuje o prežitie

NEAPOL - Za bieleho dňa dnes v uliciach Neapola zastrelili dvoch mužov vo veku 25 a 32 rokov, ďalšia osoba vyviazla s ťažkým zraneniami a je stále v ohrození života. Ide o dôsledok konfliktu medzi dvoma klanmi neapolskej mafie Camorra, informovala agentúra APA s odvolaním sa na talianske médiá.

slovakia

left justify in out

Vražedný útok sa odohral v ulici v centre tohto juhotalianskeho mesta. Jeden z mužov prišiel o život na mieste činu, druhý skonal po prevoze do nemocnice. Obaja boli v minulosti už trestaní.

 

Iba v utorok miestne úrady varovali pred vojnou v rámci Camorry. Znalci pomerov poukazujú na fakt, že v uplynulých mesiacoch skončilo za mrežami viacero významných mafiánov z Camorry a jej kriminálnych obchodov sa ujali predstavitelia mladšej generácie. V neapolskej aglomerácii zúri teraz bezprecedentný konflikt mladých zločincov usilujúcich sa získať pod kontrolu nezákonné aktivity vrátane obchodu s drogami alebo zbraňami, či prostitúciu alebo úžerníctvo.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies