Stredopoliarovy Coutinhovi hrozí šesťtýždňová pauza

NETKY.SK • 29 November 2016, 16:12 • 2 min
Stredopoliarovy Coutinhovi hrozí šesťtýždňová pauza

LIVERPOOL - Brazílsky futbalista Philippe Coutinho bude pre zranenie chýbať svojmu zamestnávateľovi FC Liverpool možno až do polovice januára.

slovakia

left justify in out

Ofenzívny stredopoliar Coutinho si poranil členok v sobotňajšom súboji Premier League proti Sunderlandu (2:0), keď po kolízii s hráčom súpera Didierom Ndongom musel opustiť hraciu plochu na nosidlách. Coutinho má poškodené väzy v členku, čo ukázali röntgenové snímky. Všetky výsledky vyšetrení zatiaľ nezverejnili, ale podľa BBC bude 24-ročný Brazílčan mimo na 5 až 6 týždňov.

 

Vynechať by mal aj dve dôležité zápasy The Reds: derby proti Evertonu v Goodison Parku 19. decembra a súboj s Manchestrom City na Anfielde na Nový rok.


"Ak sa to potvrdí, bude to pre nás veľká strata. Hráč jeho kvalít by chýbal ktorémukoľvek tímu na svete," uviedol tréner FC Liverpool Jürgen Klopp. Liverpool je momentálne na druhom mieste Premier League, za lídrom Chelsea zaostáva o 1 bod. Coutinho v 13 zápasoch v tomto súťažnom ročníku nastrieľal 5 gólov.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies