Stredopoliar Thiago Alcantara predĺžil kontrakt s Bayernom Mníchov

NETKY.SK • 28 Apríl 2017, 12:13 • 2 min
Stredopoliar Thiago Alcantara predĺžil kontrakt s Bayernom Mníchov

MNÍCHOV - Španielsky futbalový stredopoliar Thiago Alcantara predĺžil kontrakt s Bayernom Mníchov až do roku 2021. Pôvodná zmluva s nemeckým majstrom mu mala vypršať 30. júna 2019.

slovakia

left justify in out

Španielsky reprezentant prišiel do bavorskej metropoly v roku 2013 z Barcelony a získal si stabilné miesto v základnej jedenástke.

 

"Thiago je jeden z najlepších a najkomplexnejších stredopoliarov v Európe. Sme veľmi radi, že sme s ním predĺžili spoluprácu o ďalšie dva roky. Je to skvelá správa pre celý klub, že taký vynikajúci hráč podpísal dlhodobý kontrakt," citovala agentúra dpa slová prezidenta Bayernu Karla-Heinza Rummeniggeho.

 

Radosť z podpisu zmluvy neskrýval ani Thiago Alcantara. "Ja i moja rodina sa cítime v Mníchove ako doma. Všetko tu funguje tak ako má. Pevne verím, že s Bayernom získam v blízkej budúcnosti ešte veľa cenných trofejí."

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies