Stredopoliar Raymundo Hamšík podpísal profesionálnu zmluvu vo Frýdku-Místku

NETKY.SK • 1 Február 2017, 14:59 • 2 min
Stredopoliar Raymundo Hamšík podpísal profesionálnu zmluvu vo Frýdku-Místku

FRÝDEK-MÍSTEK - Slovenský futbalista Raymundo Hamšík podpísal profesionálnu zmluvu s českým druholigistom MFK Frýdek-Místek. Informuje o tom web Jupie Futbalovej školy Mareka Hamšíka, banskobystrický rodák je odchovancom tohto klubu a Marekovým bratrancom.

slovakia

left justify in out

Od utorka 19-ročný defenzívny stredopoliar (nar. 31. januára 1998) je vo Frýdku-Místku od vlaňajšieho októbra. Člen kádra staršieho dorastu MFK absolvuje zimnú prípravu s A-mužstvom, nastúpil vo všetkých prípravných stretnutiach, pričom hral aj na pozícii stopéra.

"Uvidíme, či na jar budem pôsobiť v staršom doraste alebo tíme dospelých. Mužstvo U19 bojuje o postup do najvyššej súťaže; ak by sa to podarilo, bolo by to prvýkrát v histórii klubu. Takže uvidíme," skonštatoval R. Hamšík, ktorý na prelome novembra a decembra absolvoval týždňovú skúšku v talianskom SSC Neapol, teda u zamestnávateľa jeho slávneho bratranca.

 

"Záver je taký, že ma stále budú sledovať. V budúcnosti by som tam mal odohrať aj nejaký prípravný zápas, keďže v čase, keď som tam bol, boli uprostred sezóny a na nejakú hernú prípravu nebol čas," povedal Raymundo Hamšík v januárovom rozhovore pre web MFK.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona