Stredopoliar Považanec prestúpil do Jablonca na tri roky

NETKY.SK • 26 Január 2017, 18:30 • 2 min
Stredopoliar Považanec prestúpil do Jablonca na tri roky

PRAHA - Člen širšieho kádra slovenskej futbalovej reprezentácie Jakub Považanec sa po dvaapolročnom pôsobení v Dukle Praha sťahuje na sever Čiech, kde ho do svojich radov získal FK Jablonec.

slovakia

left justify in out

"Je to pre mňa nová výzva, nakoľko v Jablonci majú ambície vybudovať silné mužstvo a hrať o pohárové priečky. Ponuka, ktorú mi predostreli, bola veľmi zaujímavá, a keďže sa medzi sebou dohodli aj kluby, tak prestupu nič nebránilo," citovala slová čoskoro 26-ročného stredopoliara oficiálna stránka jeho zastupiteľskej spoločnosti Football Service Agency.

 

"Budem robiť všetko pre to, aby som sa čo najrýchlejšie v novom prostredí adaptoval a bol pre Jablonec prínosom," doplnil rodák z Banskej Bystrice, ktorý v drese Dukly Praha zaznamenal 72 štartov a strelil 5 gólov.

 

Pri podpise zmluvy sprevádzal Považanca jeho agent Milan Lednický. "Zmluvu sme podpísali dnes a znie na tri roky. O Jakuba bol záujem z viacerých klubov, ale Jablonec bol v rokovaniach veľmi priamy, vecný a hráča táto ponuka oslovila najviac," povedal na margo transferu Milan Lednický.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona