Stredopoliar Müller nenastúpil v základnej zostave Bayernu

NETKY.SK • 28 August 2017, 12:05 • 2 min
Stredopoliar Müller nenastúpil v základnej zostave Bayernu

MNÍCHOV - Bývalý športový riaditeľ nemeckého futbalového klubu FC Bayern Mníchov Matthias Sammer nerozumie dôvodu, prečo zostal počas víkendového ligového zápasu na lavičke ofenzívny stredopoliar Thomas Müller.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťsedemročný nemecký reprezentant nastúpil do súboja s Werderom Brémy až v 73. minúte, tréner Bayernu Carlo Ancelotti dal v základnej zostave prednosť Franckovi Riberymu, Thiagovi Alcantarovi a Arjenovi Robbenovi.

 

"Treba sa pozrieť na to, čo Thomas počas kariéry dosiahol. Je to majster sveta, víťaz Ligy majstrov, Nemeckého pohára a držiteľ ligového titulu. Nerozumiem, na aké kvality sa pozerá tréner," vyjadril sa Sammer.

 

Podľa talianskeho kormidelníka bola Müllerova neúčasť v základnej zostave čisto taktickým ťahom, jeho výkon vo víkendovom zápase s Brémami napokon pochválil. Bayern zdolal svojho súpera 2:0.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies