Stredopoliar Lulič sa ospravedlnil za úrážku Rüdigera

NETKY.SK • 5 December 2016, 17:36 • 2 min
Stredopoliar Lulič sa ospravedlnil za úrážku Rüdigera

RÍM - Bosniansky futbalový reprezentant Senad Lulič sa ospravedlnil za urážky, ktoré po rímskom derby adresoval Nemcovi tmavej pleti Antoniovi Rüdigerovi.

slovakia

left justify in out

Stredopoliar Lazia po prehre 0:2 v mestskom derby s AS na adresu Rüdigera povedal, že "pred tromi rokmi ešte predával na ulici ponožky a opasky a teraz sa hrá na frajera."

 

Narážal tak na pouličných predajcov, ktorí si zarábajú na uliciach veľkomiest. "Je mi to ľúto. Povedal som to v emóciách a nechal som sa po derby uniesť. Bolo to nešťastné vyjadrenie, za ktoré sa ospravedlňujem," napísal v pondelok Lulič na sociálnej sieti Facebook. Lulič sa do Rüdigera pustil pre to, že nemecký futbalista ešte pred derby pre denník Il Tempo povedal, že ani nevedel, že existuje nejaké Lazio.

 

Za správanie svojho hráča sa ospravedlnil aj klub, ale Lulič sa trestu možno nevyhne. Podľa tlačovej agentúry Ansa mu hrozí až šesťzápasový dištanc v prípade, že jeho vyjadrenia vyhodnotia ako urážku s rasistickým, či diskriminačným podtónom. Informovala agentúra dpa.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies