Stredopoliar Lallana si odniesol zo zápasu so Španielskom zranenie slabín

NETKY.SK • 17 November 2016, 15:15 • 2 min
Stredopoliar Lallana si odniesol zo zápasu so Španielskom zranenie slabín

LONÝN - Anglický futbalový reprezentant Adam Lallana si odniesol z utorkového prípravného zápasu vo Wembley so Španielskom (2:2) zranenie, ktoré by ho mohlo vyradiť na zatiaľ bližšie neurčený čas. Podľa britských médií má stredopoliar Liverpoolu problémy so slabinami a v najbližších hodinách podstúpi vyšetrenia.

slovakia

left justify in out

Lallana otvoril skóre utorkového duelu, keď v 9. minúte premenil pokutový kop, no už v 27. minúte musel pre zranenie opustiť trávnik. Po návrate do Liverpoolu sa ho ujali kluboví lekári, viac o jeho zdravotnom stave povedia detailné vyšetrenia. Tréner "The Reds" Jürgen Klopp verí, že Lallana bude môcť nastúpiť v sobotňajšom súboji Premier League proti jeho bývalému zamestnávateľovi Southamptonu. "Dúfam, že zranenie nebude vážne. Musíme počkať na výsledky testov," citovala Kloppa agentúra DPA.

 

Angličania zakončili prebiehajúci kalendárny rok nerozhodným výsledkom, pričom v tom novom nastúpia v kvalifikácii MS 2018 opäť aj proti slovenskej reprezentácii. Duel vo Wembley je na programe 4. septembra.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies