Stredopoliar Kiss je pripravený chopiť sa šance: Na ihrisku odvediem sto percent

NETKY.SK • 6 Október 2016, 15:05 • 2 min
Stredopoliar Kiss je pripravený chopiť sa šance: Na ihrisku odvediem sto percent

SENEC - Slovenský futbalový reprezentant Filip Kiss je pripravený chopiť sa šance v októbrových stretnutiach kvalifikácie o postup na majstrovstvá sveta 2018 so Slovinskom a Škótskom. Cestu do zostavy trénera Jána Kozáka by mu mohli otvoriť absencie viacerých hráčov, predovšetkým na defenzívnych postoch.

slovakia

left justify in out

"Vypadlo zopár futbalistov, najmä v defenzíve, bude náročné doplniť jedenástku. Disponujeme však ďalšími kvalitnými hráčmi, ktorí ich dokážu nahradiť. Pokiaľ dostanem príležitosť, budem sa tešiť a budem nachystaný," povedal 25-ročný defenzívny stredopoliar, ktorého hosťovanie v nórskom FK Haugesund sa v lete zmenilo na trvalý prestup.

 

Tento krok sa Kissovi osvedčil, na klubovej úrovni sa mu v sezóne 2016/2017 darí: "Cítim sa výborne a užívam si prítomnosť na reprezentačnom zraze. Odovzdám maximum v tréningovom procese a uvidím, či dostanem možnosť aj v zápase. Ak áno, i na ihrisku odvediem sto percent."

 

Slovensku nevyšiel štart do eliminačnej F-skupiny, po prehre 0:1 s Anglickom potrebuje zabrať v Slovinsku a doma so Škótskom, aby nestratilo kontakt s postupovými šancami. "V úvodnom stretnutí sme prišli o body, ale keďže sa chceme prebojovať na svetový šampionát, musíme zabodovať v obidvoch nadchádzajúcich zápasoch. Ako prvé je na rade Slovinsko, takže najskôr si rozoberieme tohto protivníka," dodal Kiss.

 

Ten podľa vlastných slov nemá príliš skúseností so slovinským futbalom, omnoho viac poznatkov môže poskytnúť o škótskom, keďže pôsobil v tamojšom Ross County.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies