Stredopoliar Guédé posilní Freiburg možno aj v budúcej sezóne

NETKY.SK • 13 Apríl 2017, 14:18 • 2 min
Stredopoliar Guédé posilní Freiburg možno aj v budúcej sezóne

FREIBURG - Slovenský futbalista s togskými koreňmi Karim Guédé by mohol pôsobiť v nemeckom klube SC Freiburg aj v sezóne 2017/2018.

slovakia

left justify in out

Tridsaťdvaročnému stredopoliarovi končí súčasný kontrakt s účastníkom I. bundesligy v lete tohto roka. "Vedieme rozhovory a môže sa stať, že spoločne s Karimom nájdeme riešenie, aby zostal ďalší rok vo Freiburgu," povedal športový riaditeľ Jochen Saier pre Badische Zeitung.

 

Guédé zatiaľ v otázke svojej budúcnosti nemá úplne jasno. "Domov je tam, kde sa srdce cíti dobre," povedal niekdajší hráč Slovana Bratislava či Artmedie Petržalka.

 

Podľa uvedeného zdroja je viacero možností, kde napokon Guédé zakotví - Francúzsko, Togo a spomína sa aj prípadný návrat na Slovensko, odkiaľ pochádza hráčova životná partnerka. "Všetko prichádza do úvahy, ale možno je to Freiburg," dodal 14-násobný slovenský reprezentant SR hrajúci vo Freiburgu od roku 2012.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies