Stredopoliar Greguš pôjde s Kodaňou do Bulharska na súboj dvoch tímov z LM

NETKY.SK • 12 December 2016, 16:26 • 2 min
Stredopoliar Greguš pôjde s Kodaňou do Bulharska na súboj dvoch tímov z LM

KODAŇ - Slovenský futbalový reprezentant v službách FC Kodaň Ján Greguš po presune tohto popredného dánskeho klubu z tohtosezónnej Ligy majstrov do Európskej ligy verí v úspech svojho tímu v úvodnom kole vyraďovacej časti kontinentálneho pohára číslo dva.

slovakia

left justify in out

Kodaň si vo februárovom šestnásťfinále EL zmeria sily s iným účastníkom LM 2016/2017, bulharským Ludogorcom Razgrad. Tieto dve mužstvá spojil pondelkový popoludňajší žreb v sídle Európskej futbalovej únie (UEFA) vo švajčiarskom Nyone, Dáni boli nasadení.

"Žreb som sledoval so svojimi spoluhráčmi. Nepoznám Razgrad nejako bližšie, ale platí, že hrať sa dá proti každému súperovi. Boli v tejto sezóne v Lige majstrov, a každý, kto v nej hrá, má kvalitu, Ludogorec nie je výnimka. Kvalitu však máme aj my; verím, že ju potvrdíme na ihrisku a postúpime do osemfinále," povedal pre agentúru SITA 25-ročný stredopoliar, ktorý do Kodane zamieril z českého Jablonca po letných ME vo Francúzsku.

Prvý zápas je na programe 16. februára v Bulharsku, odvetu odohrajú 23. februára 2017 v Kodani. "Domáca odveta môže byť pre nás výhodou. Prvý zápas bude, samozrejme, tiež veľmi dôležitý, pobijeme sa o úspešný výsledok a pokúsime sa streliť nejaký gól aj v Bulharsku," uzavrel Ján Greguš.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies