Stredopoliar Duda si do konca roka nezahrá, podstúpil operáciu

NETKY.SK • 1 December 2016, 15:55 • 2 min
Stredopoliar Duda si do konca roka nezahrá, podstúpil operáciu

BERLÍN - Slovenský futbalový reprezentant v službách nemeckého bundesligového klubu Hertha Berlín Ondrej Duda vo štvrtok podstúpil operáciu zraneného kolena a v tomto roku si už nezahrá. Informuje o tom portál kicker.de, ktorý dodáva, že zákrok vykonali v berlínskej Nemocnici Martina Luthera.

slovakia

left justify in out

Ešte počas uplynulého týždňa sa zdalo, že Duda nemusí s kolenom na operáciu. Po vyšetreniach, záťažových testoch a terapiách u lekára nemeckej reprezentácie Hansa-Wilhelma Müllera-Wohlfahrta v Mníchove pokračoval v konzervatívnej liečbe a tréner Herthy Pál Dárdai pre neho určil nový cieľ: účasť v tréningovom kempe mužstva na Malorke, ktorý bude v termíne 7. - 14. januára 2017. To podľa kicker.de nie je momentálne veľmi pravdepodobné.

Dvadsaťjedenročný ofenzívny stredopoliar prestúpil 21. júla z poľskej Legie Varšava za približne 4,2 milióna eur a odvtedy absolvoval jediné vystúpenie v drese svojho nového zamestnávateľa: 30. júla odohral prípravný zápas s Eintrachtom Braunschweig.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies