Stredopoliar Duda bude už v sobotu znova na trávniku, nastúpi proti Wolfsburgu

NETKY.SK • 21 Apríl 2017, 14:53 • 2 min
Stredopoliar Duda bude už v sobotu znova na trávniku, nastúpi proti Wolfsburgu

BERLÍN - Slovenský stredopoliar sužovaný v tejto sezóne zdravotnými problémami Ondrej Duda je na prahu svojho tretieho bundesligového štartu za nemecký futbalový klub Hertha Berlín. Predznamenal to web Berliner Zeitung. Mužstvo z metropoly bude v sobotu od 15.30 h v 30. kole hostiť VfL Wolfsburg.

slovakia

left justify in out

"Cítim sa znova dobre a teším sa na nasledujúce vystúpenie," povedal 22-ročný Duda, ktorý vlani v lete prišiel z poľskej Legie Varšava za 4,2 milióna eur.

Podľa uvedeného zdroja pošle tréner Herthy Pál Dárdai Dudu na trávnik v druhom polčase. "Na základnú zostavu to v jeho prípade zatiaľ nie je. Nejakú tú polhodinku však určite dostane. Usilovne trénuje, ale ešte sa neukazuje natoľko dobre, ako to bolo pred zranením," vysvetlil maďarský kouč.

Duda nútene vynechal celú jesennú časť sezóny. Zahral si dovedna 39 minút proti Frankfurtu (2:0) a Hamburgu (0:1). Pred marcovým duelom s Dortmundom (2:1) si privodil svalové zranenie.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona