Stredopoliar Denis Jančo pôjde na hosťovanie do Górnika Zabrze

NETKY.SK • 20 Január 2017, 14:15 • 2 min
Stredopoliar Denis Jančo pôjde na hosťovanie do Górnika Zabrze

ZABRZE - Slovenský futbalový majster AS Trenčín uvoľnil stredopoliara Denisa Janča na polročné hosťovanie do poľského klubu Górnik Zabrze.

slovakia

left justify in out

Referovala o tom oficiálna stránka účastníka tamojšej druhej najvyššej súťaže, transfer v piatok popoludní potvrdil aj trenčiansky klub prostredníctvom svojho webu. "Baníci" si po skončení hosťovania budú môcť uplatniť opciu a získať 19-ročného hráča natrvalo. Ak ju Górnik využije, Jančo dostane v sliezskom klube automaticky dvojročný kontrakt. Talentovaný mladík odohral v slovenskej Fortuna lige 19 zápasov, strelil jeden gól a zaznamenal tri asistencie.

"Po niekoľkých rozhovoroch sme spoločne prišli k záveru, že potrebuje vyskúšať niečo nové. Bezpochyby ide o veľmi talentovaného hráča. Potrebuje však pracovať v podmienkach, ktoré ho priblížia k mužskému futbalu. Veríme, že nové prostredie bude pre Denisa motiváciou k ešte lepším výkonom. Jeho technické a futbalové prednosti sú na vysokej úrovni. Sme presvedčení, že za pol roka sa môže vrátiť vyzretejší a obohatený o nové skúsenosti," povedal generálny manažér AS Trenčín Róbert Rybníček pre klubový web. "Možnosť hosťovania v Górniku je zaujímavá nielen pre mňa, ale aj pre klub. Verím, že táto zmena mi pomôže v osobnom a futbalovom raste. Chcem urobiť čo najlepšie meno nielen sebe, ale aj AS Trenčín," doplnil Jančo.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies