Stredopoliar Anin po ťažkej autonehode: Hrozí mu ochrnutie

NETKY.SK • 5 Jún 2013, 12:59 • 2 min
Stredopoliar Anin po ťažkej autonehode: Hrozí mu ochrnutie

PARÍŽ - Futbalový stredopoliar Kévin Anin v službách francúzskeho prvoligového klubu Nice si vážne poranil chrbticu počas autonehody a hrozí mu ochrnutie.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťšesťročného záložníka, ktorý utrpel tiež niekoľko zlomenín oboch rúk, udržiavajú lekári v umelom spánku. Nehoda sa podľa vyjadrenia klubu stala v noci z pondelka na utorok. Šofér vozidla, v ktorom Anin cestoval, nezvládol riadenie vo vzdialenosti asi šesťdesiat kilometrov od mesta Rouen. Auto sa následne viackrát prevrátilo a zišlo mimo cesty. Účastníkmi nehody boli ďalší traja ľudia. Anina hospitalizovali na jednotke intenzívnej starostlivosti v nemocnici v Rouene pre obavy z možnej paralýzy pre poranenie miechy. "Situácia sa zdá byť veľmi vážna," povedal generálny riaditeľ klubu Nice Julien Fournier. Anin vynechal viac ako štyri mesiace sezóny 2012/2013 pre pretrvávajúce depresie, od svojho príchodu v januári 2012 zo Sochaux odohral za Nice dvadsaťšesť ligových stretnutí. Nice obsadilo v rámci najvyššej francúzskej súťaže Ligue 1 2012/2013 štvrtú priečku a bude účinkovať v budúcom ročníku Európskej ligy UEFA.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies