Stredné a východné Slovensko čaká dnes prvý sneh

NETKY.SK • 24 November 2014, 12:32 • 2 min
Stredné a východné Slovensko čaká dnes prvý sneh

BRATISLAVA - Na strednom a časti východného Slovenska by mal dnes v noci v nižších polohách napadnúť prvý sneh. Slovenskí hydrometeorológovia očakávajú, že spadne jeden až šesť centimetrov nového snehu. Vydali výstrahu prvého stupňa.

slovakia

left justify in out

"V nižších polohách sa miestami očakáva výskyt prvého sneženia so vznikom snehovej pokrývky," informuje Slovenský hydrometeorologický ústav (SHMÚ). Výstraha pred snežením platí pre stredné a západnú časť východného Slovenska od 22.00 h do utorka (25. 11.) do 08.00 h.
      

SHMÚ zároveň upozorňuje na poľadovicu. Na tú by si mali dať dnes v noci pozor vodiči v severných okresoch Slovenska od Trenčína po Poprad. Výstraha platí od 22.00 h do utorka do 01.00 h. "Výskyt poľadovice je v danej ročnej dobe a oblasti bežný, ale môže spôsobiť škody menšieho rozsahu," uvádza SHMÚ.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies