Strážnika na hospodárskom dvore zviazali a olúpili, už čelia obvineniam

NETKY.SK • 17 Júl 2014, 09:58 • 2 min
Strážnika na hospodárskom dvore zviazali a olúpili, už čelia obvineniam

MICHALOVCE - Zviazali a olúpili strážnika na hospodárskom dvore v Krišovskej Lieskovej v Michalovskom okrese, štyri miestni už čelia obvineniam z lúpeže.

slovakia

left justify in out

Už trestaní páchatelia (15, 17, 19, 21) muža napadli a vyhrážali sa mu. Z vreciek mu zobrali cigarety, zápalky, zobrali si aj hygienické vreckovky a kľúče. S nimi si potom odomkli administratívnu budovu, kde zobrali kliešte, ďalší zväzok kľúčov a cigarety. 

 

Ako informoval košický policajný hovorca Alexander Szabó, vonku mali pripravené aj kanistre, do ktorých chceli naliať naftu. To sa im však nepodarilo, pretože ich vyrušilo okoloidúce auto. Strážnikovi spôsobili škodu 65 eur a zranenia na krku, rukách a chrbte. 

 

Páchatelia skončili v policajnej cele s návrhom na vzatie do väzby. Dvom starším hrozí trest na tri až osem rokov, v prípade mladistvých sa trestná sadzba znižuje na polovicu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies