Strážca domáceho miláčika sa dá objednať aj cez internet

NETKY.SK • 12 September 2012, 07:10 • 2 min
Strážca domáceho miláčika sa dá objednať aj cez internet

Strážca domáceho miláčika sa dá objednať aj cez internet - Radíme Pri odcestovaní či pracovnom vyťažení nemusia majitelia psov dávať svojich miláčikov do psích hotelov či zaťažovať svojich známych starostlivosťou o nich. Vhodného strážcu, ktorý sa bude o

slovakia

left justify in out

img

Pri odcestovaní či pracovnom vyťažení nemusia majitelia psov dávať svojich miláčikov do psích hotelov či zaťažovať svojich známych starostlivosťou o nich. Vhodného strážcu, ktorý sa bude o psa starať v domácom prostredí, si môžu nájsť aj na internetovej stránke, ktorú pre tento účel založili práve milovníci psov.
      "Služba je určená všetkým majiteľom psov, ktorí z času na čas musia dočasne opustiť svojho miláčika, alebo sú pracovne vyťažení a nestíhajú sa o svojich štvornohých miláčikov starať," vysvetľuje zakladateľka portálu dogholiday.sk Viera Švarová. Dodáva, že záujemca si cez stránku nájde strážcu a môže ho bezplatne kontaktovať.
      V súčasnosti je po vyše týždni ostrej prevádzky stránky evidovaných viac ako 70 zaregistrovaných psích strážcov a 15 majiteľov psov. "K týmto číslam sme sa dopracovali s minimálnymi marketingovými nákladmi, čiže aj na základe toho usudzujeme, že o tento typ služby bude na Slovensku veľký záujem," konštatuje Švarová, ktorú inšpirovali k založeniu webu práve problémy s umiestnením jej vlastného psa pri tohtoročnej dovolenke.
      Obdobný projekt je spustený aj v zahraničí. V USA funguje približne pol roka a má veľký úspech zo strany psích majiteľov. "Aj preto by sme si náš koncept radi vyskúšali na slovenskom trhu a v čo najkratšom čase vstúpili aj na zahraničné trhy. Veľký potenciál vidíme najmä v západných krajinách, kde je ochota platiť za služby oveľa väčšia ako v strednej Európe," uzatvára.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona